+36-30/960-48-89  (Végh Attila) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyermekszállítás

Gyerekszállítás, autóbusz rendelés óvodai, iskolai csoport részére

Budapesti és főváros környéki óvoda, iskola részére vállalunk gyermekszállítást, legyen szó akár néhány órás programról, vagy több napos osztálykirándulásról. Minden csoport számára létszámhoz igazodó járművet biztosítunk. Folyamatosan karbantartott buszaink mind műszaki állapot, mind évjárat alapján megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, az ülések biztonsági övvel felszereltek. Kedves és türelmes, gyerekek szállításában tapasztalt gépkocsivezetőink részvételével megkönnyítjük az utazás lebonyolítását. Az autóbusz bérlés kényelmes és biztonságos módja akár egy színházi, múzeumi, állatkerti látogatásnak, rendszeres uszodába szállításnak, sport rendezvény, erdei iskola vagy egyéb kirándulás helyszínére történő eljutásnak.
Osztálykirándulás esetében a belföldi úti célon kívül vállaljuk a határon túli magyarlakta területekre történő utaztatást is, valamint sítábor, csereüdülés lebonyolítására is fogadunk autóbusz rendeléseket.
Blogunkban segítséget nyújtunk abban, hogy az ajánlatkéréshez, buszrendeléshez mely főbb adatok megadására lesz szükségünk.

Járműveinkről és kapcsolódó szolgáltatásinkról, utazási feltételekről itt olvashat bővebben:

Gyerekszállítás, osztálykirándulás, óvodai kirándulás
Ingyenes, kötelezettség mentes online ajánlatkérés néhány perc alatt.

Buszterminal Travel Kft.

e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon:
Buszterminál Facebook oldala