+36-30/960-48-89  (Végh Attila) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buszbérlés rendezvényre, esküvőre

Céges és egyéb rendezvény, esküvő buszos személyszállítása

Különböző utaslétszámú járműveinkkel vállaljuk céges csoport szállítását rendezvényre, kirándulásra, konferenciára, csapatépítő tréningre, üzleti találkozóra az egész ország területén, vagy akár külföldön is. Megrendelőnk igényeit figyelembe véve vállaljuk akár kisebb céges program, akár több száz fős konferencia, rendezvény személyszállításának teljes körű lebonyolítását. Buszaink felszereltsége, kiváló műszaki és esztétikai állapota, sofőrjeink udvariassága az utas kényelmét és biztonságát szolgálja.
Esküvői buszbérlés esetén létszámtól függően kínálunk buszokat a vendégek részére, az ifjú párnak pedig Mercedes E Class limuzinunkat ajánljuk. Megrendelőnk kéréseit rugalmasan kezeljük, biztosítjuk a szállítást az esküvő helyszínére, a vacsorára, majd a rendezvény végeztével háztól-házig szállítás akár több körben is megoldható.
Kisebb létszámú baráti és családi rendezvényre, összejövetelre, születésnapra javasoljuk a minibusz bérlést, amely kényelmes utazási lehetőséget biztosít kedvező áron.

Járműveinkről és kapcsolódó szolgáltatásinkról, utazási feltételekről itt olvashat bővebben:

Buszos utaztatás esküvőre, rendezvényre
Ingyenes, kötelezettség mentes online ajánlatkérés néhány perc alatt.

Buszterminal Travel Kft.

e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon:
Buszterminál Facebook oldala