+36-30/960-48-89  (Végh Attila) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szántó István

Nagyon korrekt cég 4 éve dolgozunk együtt mindig precíz és pontos a munkavégzés. Tiszta buszok rendes sofőrök.

Füzesi Klára

20 éve dolgozunk együtt Végh Attillával,. Mi egy utazó gyermekszínház vagyunk. Igazán megbízható, korrekt kiszolgálást kaptunk mindíg.
Ezúton is köszönjük! Hókirálynő Meseszínház - Füzesi Klári

Karrier Kerox

Hosszú évek közös, munkája áll mögöttünk Attiláékkal. Kiváló Partnerünk. Korrekt, nagyon profi hozzáállással dolgoznak, szoros határidők esetén is azonnal gyors megoldásokat hoznak. Extrém, egyedi eseteknél is ugyanolyan zökkenőmentesen és hatékonyan bonyolítják a személyszállítási kérdéseket. Nagyon kevés az ennyire korrekt szolgáltató. Jó szívvel ajánljuk.

Dr. Diószegi Gábor

Mi, az IVÓCZÉH borszeretők kludja, ahol tematikus borkóstolókat és bortúrákat vezetünk Kárpát-Medencei borászatokhoz, bő öt éve választottuk egyik partnereinknek a Buszterminál Travel Kft. munkatársait. Minden egyes utunkon időben, korrekt módon került sor a csoport szállítására. A menet közbeni egyedi kérések, igények azonnal kielégítésre kerültek, a szolgáltatás ideje alatti korrekciókra nyitottan, a szolgáltatás szellemében aktívan állnak a megrendelő - jelen esetben Mi- kéréséhez. A szolgáltatás minden esetben pontosan, az előre eltervezetten került végrehajtásra, amely nagy fegyvertény, és csak köszönettel tartozunk az egész Cég felé. Nemsokára újra igénybe vesszük a szolgáltatásukat - és ezt ajánljuk mások felé is! Köszönjük eddigi közreműködésüket! Dr. Diószegi Gábor

Élő Katalin - Kerox KFT

Dolgozóink szállítása kapcsán álltam kapcsolatba a Buszterminál Travel Kft-vel.
Csak a legjobbakat tudom mondani róluk! Nincs előttük lehetetlen!
Maximálisan megbízhatóak és minden felmerülő helyzetet sikerrel oldottunk meg velük!
Csak ajánlani tudom őket!
  • 1
  • 2

Buszterminal Travel Kft.

e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon:
Buszterminál Facebook oldala