+36-30/960-48-89  (Végh Attila) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buszterminál blog

Erzsébet táborral utaztunk

Legutóbbi különjárati munkánk során az Erzsébet tábor szervezésében szállítottunk alsó tagozatos iskolás gyerekeket. Az egy napos kirándulás keretében a Budakeszi Vadasparkba látogattunk el. A gyerekek nagyon jól érezték magukat az erdei környezetben, szép időben, kellemes napot töltöttek a Vadasparkban.

Újra úton!

A járvány utáni kényszerű leállást követően az elmúlt hétvégén egy céges csoportot szállítottunk
Tihanyba a levendulaszüretre.

Bővebben

Utazzon velünk biztonságosan!

A COVID-19 járvány miatti kijárási korlátozások feloldása után, bízva az újranyitás sikerességében, felkészülten várjuk az új megrendeléseket. Autóbuszainkat napi szinten, minden utazás végeztével vírusmentesítjük, a vegyszeres kezelések mellett ózongenerátoros eljárást is alkalmazunk. Az ajtóknál fertőtlenítő adagolókat helyeztünk el, lehetőséget biztosítva a kézfertőtlenítésre le- és felszálláskor. Útra készen, tiszta és higiénikus járművekkel várjuk régi és új utasainkat egyaránt!
 

Tihanyi Levendula Hetek

Tihanyi Levendula hetek 2020
Ebben az évben június 13-28. között kerül megrendezésre a mindig nagy sikernek örvendő programsorozat a levendula jegyében:

Bővebben

Buszterminal Travel Kft.

e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon:
Buszterminál Facebook oldala