+36-30/960-48-89  (Végh Attila) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buszterminál blog

GPS nyomkövetők járműveinkben

Ügyfeleink elégedettsége érdekében igyekszünk folyamatosan emelni szolgáltatásaink színvonalát. Legutóbbi fejlesztésünk a GPS nyomkövető rendszerek beszerzése volt, járműveink többsége így jeladókkal felszerelt. Ennek segítségével folyamatosan ellenőrizhetővé válik a buszok útvonala, tartózkodási helye, ami egyrészt a dolgozószállítás során fontos szempont, másrészt útvonal-optimalizálást tesz lehetővé, ezzel költséghatékonyabbá téve a fuvarszervezést. A flottakövető rendszer biztonsági szempontból is előnyt jelent járműveink védelme érdekében.

Szőlőszüret a Neszmélyi borvidéken

Az ősz beköszöntével megkezdődött a szüreti szezon, mi is szüreti kirándulásra vittük egy általános iskola első-második osztályos tanulóit Neszmélybe, a Hilltop Borhotel és Étterem szőlőbirtokára.

A gyerekeknek nagyon tetszett az érdekes program, jól érezték magukat a szép nyárias időben,   szüreteltek, szőlőt préseltek, és a nap végén mindenki kapott egy üveggel a közösen készített mustból, így otthon a család is megkóstolhatta a munka eredményét.

Erzsébet táborral utaztunk

Legutóbbi különjárati munkánk során az Erzsébet tábor szervezésében szállítottunk alsó tagozatos iskolás gyerekeket. Az egy napos kirándulás keretében a Budakeszi Vadasparkba látogattunk el. A gyerekek nagyon jól érezték magukat az erdei környezetben, szép időben, kellemes napot töltöttek a Vadasparkban.
  • 1
  • 2

Buszterminal Travel Kft.

e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon:
Buszterminál Facebook oldala